Els nostres valors

Els nostres valors

Sistema de producció d’aliments de qualitat

Producció integrada

La producció integrada és un sistema de producció d’aliments de qualitat mitjançant mètodes respectuosos amb la salut humana i el medi ambient. Es garanteix mitjançant les tècniques de producció, elaboració i comercialització que minimitzen l’ús de productes agroquímics, respecten la flora i la fauna autòctones, potencien l’activitat conservadora del medi rural i el paisatge i adapten les empreses agrícoles a la forma de producció intensiva per assegurar-ne la viabilitat econòmica.

El certificat de producció integrada el garanteix el Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya i el Consell Català de la Producció Integrada. La qualitat i la seguretat dels productes es garanteix mitjançant aquesta certificació oficial, i nosaltres la tenim, per això als nostres productes hi apareix la seva representació amb el dibuix d’una marieta.

Logo CCPI 2

Producció intensiva

Un valor lligat a la producció integrada, la producció intensiva ens permet aprofitar al màxim els nostres recursos sempre respectant el medi i les seves condicions.

Les nostres oliveres estan disposades sobre la finca amb el marc de la plantació 6×5 per poder recol·lectar-ne el fruit amb el paraigua vibrador.

Processos mecànics i naturals

Tots els processos pels quals passa el nostre oli són naturals, des de la recol·lecció fins a la moltura i extracció.

En moldre’s, les olives conserven les seves qualitats íntegres, ja que no se’ls afegeixen productes químics ni se les sotmet a altes temperatures gràcies a la nova tecnologia de moldre a una temperatura de menys de 25ºC.

Oferir un oli de qualitat

L’oli, sobretot a la nostra cultura, l’ingerim en gairebé tots els àpats del dia (per no dir en tots). Ha tingut multitud d’usos al llarg de la història i molts estudis confirmen que l’oli d’oliva verge extra és fonamental per poder gaudir d’una bona salut.

Per nosaltres és fonamental garantir un oli de qualitat, natural i saludable però també exquisit, perquè mentre ens cuidem, puguem gaudir d’un aliment tan agraït pel nostre paladar com l’oli d’oliva.

… i de KM. 0!

Valorem molt el fet de poder recol·lectar i fabricar el nostre propi producte per poder-vos oferir el millor de nosaltres. Ens importa el comerç de proximitat, la gent de veritat i poder-vos garantir que tot el que us expliquem és cert. Ens agrada la calma, la paciència, el treball ben fet i poder observar el pas del temps a càmera lenta, dia a dia, tenint cura de les nostres finques. Ens encanta poder treballar la nostra terra, respectant el medi ambient i apropant-vos a que pugueu apreciar-lo vosaltres mateixos.