Oli del raig

Oli del raig

Molt preciat i un capritx per al nostre paladar: OR LÍQUID!

Què és l’oli del raig?

L’oli del raig és l’oli que obtenim immediatament després d’haver molt les olives, sense filtrar-lo ni deixar-lo reposar. Es recomana consumir-lo en 2-3 mesos perquè, com que no ha estat filtrat, al cap del temps les impureses naturals de l’oli es dipositen al fons de l’envàs, i és llavors quan aquest solatge pot desprendre petits defectes.

Quan el podem trobar?

Lògicament, en època de collita: als mesos d’octubre, novembre i desembre, ja que és l’oli immediat, el que no ha reposat ni s’ha filtrat. La resta de l’any és més recomanable consumir oli que hagi estat filtrat.

Nosaltres us oferim…

L’oli del raig de la varietat arbequina. El tenim a la venda perquè creiem que és la millor varietat per degustar l’oli del raig: és un oli verd, afruitat i intens.

És més o menys com tenir una oliva a la boca. Desprèn les sensacions úniques dels primers freds a la vora del foc, quan la nit comença a fer-se més llarga, amb bona companyia, torrant pa a les brases i deixant-hi caure unes gotes d’aquest or líquid.

Us el recomanem al 100%!

Recomanem que l’utilitzeu…

En cru. Amb amanides, torrades, verdures, per posar damunt d’un bon peix o d’una carn a la brasa. Esteu obligats a tastar-lo si sou amants de l’oli. No us decebrà!