Els nostres valors

Sistema de producció d’aliments de qualitat

Producció integrada

La producció integrada és un sistema de producció d’aliments de qualitat mitjançant mètodes respectuosos amb la salut humana i el medi ambient. Es garanteix mitjançant les tècniques de producció, elaboració i comercialització que minimitzen l’ús de productes agroquímics, respecten la flora i la fauna autòctones, potencien l’activitat conservadora del medi rural i el paisatge i adapten les empreses agrícoles a la forma de producció intensiva per assegurar-ne la viabilitat econòmica.

El certificat de producció integrada el garanteix el Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya i el Consell Català de la Producció Integrada. La qualitat i la seguretat dels productes es garanteix mitjançant aquesta certificació oficial, i nosaltres la tenim, per això als nostres productes hi apareix la seva representació amb el dibuix d’una marieta.

Logo CCPI 2

Producció intensiva

Un valor lligat a la producció integrada, la producció intensiva ens permet aprofitar al màxim els nostres recursos sempre respectant el medi i les seves condicions.

Les nostres oliveres estan disposades sobre la finca amb el marc de la plantació 6×5 per poder recol·lectar-ne el fruit amb el paraigua vibrador.

Processos mecànics i naturals

Tots els processos pels quals passa el nostre oli són naturals, des de la recol·lecció fins a la moltura i extracció.

En moldre’s, les olives conserven les seves qualitats íntegres, ja que no se’ls afegeixen productes químics ni se les sotmet a altes temperatures gràcies a la nova tecnologia de moldre a una temperatura de menys de 25ºC.

Oferir un oli de qualitat

L’oli, sobretot a la nostra cultura, l’ingerim en gairebé tots els àpats del dia (per no dir en tots). Ha tingut multitud d’usos al llarg de la història i molts estudis confirmen que l’oli d’oliva verge extra és fonamental per poder gaudir d’una bona salut.

Per nosaltres és fonamental garantir un oli de qualitat, natural i saludable però també exquisit, perquè mentre ens cuidem, puguem gaudir d’un aliment tan agraït pel nostre paladar com l’oli d’oliva.

… i de KM. 0!

Valorem molt el fet de poder recol·lectar i fabricar el nostre propi producte per poder-vos oferir el millor de nosaltres. Ens importa el comerç de proximitat, la gent de veritat i poder-vos garantir que tot el que us expliquem és cert. Ens agrada la calma, la paciència, el treball ben fet i poder observar el pas del temps a càmera lenta, dia a dia, tenint cura de les nostres finques. Ens encanta poder treballar la nostra terra, respectant el medi ambient i apropant-vos a que pugueu apreciar-lo vosaltres mateixos.