Condicions de compra

El convidem a revisar les condicions generals de compra que regulen l’oferta i la compra de productes de JUDIT BOIRA SANMARTI a través de la botiga online inclosa en aquest lloc web.

En utilitzar aquest lloc web vostè queda vinculat a aquestes condicions pel que li recomanem que les llegeixi detingudament. Si vostè no està d’acord amb elles haurà d’abandonar el lloc web.

  1. DISPOSICIONS PRELIMINARS

Les presents condicions de compra són d’aplicació per a totes les vendes d’articles de JUDIT BOIRA SANMARTI, que hagin estat realitzades a través del lloc web www.olimiravet.com (en endavant “lloc web”).

En realitzar una comanda, vostè ens garanteix que és major de 18 anys i que té capacitat legal per cursar contractes vinculants.

Les comandes només podran realitzar-se per adquirir mercaderies sense ànim de revenda. Està totalment prohibida qualsevol revenda o distribució dels productes adquirits a través d’aquest lloc web.

Ens reservem el dret de poder anul·lar comandes fraudulentes, falses o especulatives així com aquells que hagin estat sol·licitades per un client amb el qual pugui existir alguna diferència/controvèrsia en comandes anteriors, o quan hi hagi dubtes raonables que ens puguin fer pensar que el client està realitzant alguna activitat delictiva.

Podem actualitzar les presents condicions de compra així com l’avís legal/política de privacitat en qualsevol moment. Vostè podrà consultar a versió actualitzada de tots dos textos prement els vincles “Condicions de Compra” i “Avís Legal/Política de Privacitat“.

1.1. Obligacions de l’usuari

Com a usuari està obligat a comunicar a JUDIT BOIRA SANMARTI. totes les dades necessàries per l’accés i utilització dels serveis d’aquest lloc web. Les dades facilitades han de ser veraces i actuals, han de ser conscients que podem fer ús d’ells per posar-nos en contacte amb vostè si fos necessari.

És indispensable que faciliti tota la informació que cataloguem com obligatòria, ja que, de no fer-ho no podrem cursar la seva comanda. No serem responsables en cap cas de possibles retards o errades en el lliurament com a conseqüència de l’error o omissió de dades.


L’usuari haurà de fer ús adequat dels serveis inclosos en aquest lloc web, sempre en conformitat amb l’ordenament jurídic i no durà a terme cap activitat que dificulti o interfereixi el seu funcionament.

1.2. Mesures de seguretat

Establirem tots els mecanismes raonables al nostre abast per garantir que les seves dades personals es conserven amb seguretat en tot moment. No obstant això, vostè accepta que cap transmissió de dades a través d’Internet pot garantir-se com a segura davant d’accessos no autoritzats i no ens podrem fer responsables de qualsevol error de seguretat llevat que es degui a alguna negligència nostra.

Així mateix vostè haurà d’adoptar les mesures de seguretat necessàries, tant personals com materials, per mantenir la confidencialitat del seu nom d’usuari i contrasenya i notificar immediatament la pèrdua,  sostracció, robatori o accés il·legítim del seu nom d’usuari i contrasenya, així com el seu coneixement per terceres persones.

  • CONDICIONS APLICABLES A LES COMANDES


Tots els productes que s’ofereixen en aquest lloc web són venuts directament per JUDIT BOIRA SANMARTI amb CIF 39722715J i domicili a C/ Creu, 18 – 43747 MIRAVET (TARRAGONA).

2.1. Procediment de compra

Podrà navegar en el lloc web fins a trobar l’article desitjat. Un cop localitzat, prement sobre el mateix accedirà a tota la informació que li ofereix el lloc web. Des d’aquí podrà afegir l’article a la seva compra.


Si està realitzant una comanda per primera vegada amb nosaltres, se li demanarà que introdueixi totes les seves dades (nom i cognoms, correu electrònic, adreça, mètode de pagament, etc.) i crear un compte.


En el cas que es tracti d’un usuari registrat i amb un compte actiu, haurà d’introduir el seu e-mail i contrasenya i el sistema reconeixerà les seves dades.

Un cop estigui al seu compte podrà continuar la seva compra i finalment confirmar la comanda.

2.2. Cobertura de l’oferta

El territori en el qual s’accepta i es distribueix comandes és a Espanya i Portugal.

Si un usuari estigués interessat en rebre una compra a Ceuta, Melilla, illes espanyoles/portugueses o en un país de la Unió Europea que no sigui Espanya o Portugal aconsellem que contactin amb nosaltres a través del formulari de contacte o enviant un correu a olilesargoles@gmail.com i l’hi enviaríem informació.

2.3. Disponibilitat

Totes les comandes estan subjectes a disponibilitat. No ens fem responsables de la manca d’existència o de la no disponibilitat dels productes.


Consulteu la selecció d’articles disponibles per a la venda a través del lloc web, ja que no tots els articles que puguem oferir a les nostres botigues o que puguin aparèixer en els catàlegs, llocs web o un altre tipus de presentacions estan disponibles per a aquest tipus de venda.


Si un producte no estigués disponible un cop realitzada la comanda, se l’informaria al més aviat possible per correu electrònic o per telèfon i la compra quedaria anul·lada totalment o parcialment.


Davant de qualsevol dubte, recomanem posar-se en contacte amb el servei d’atenció al client.

2.4. Contracte amb JUDIT BOIRA SANMARTI i  acceptació de comandes.

La comanda no serà acceptada per nosaltres fins que l’import hagi estat carregat al nostre compte. Li confirmarem l’acceptació de la comanda en un correu electrònic en el qual l’informarem que la comanda està sent enviada.

Només en aquest moment quedarà formalitzat el contracte entre vostè i nosaltres, i només per als articles relacionats en el correu de confirmació de la comanda.

2.5. Confirmació i anul·lació de comandes

Amb anterioritat a la finalització de la comanda per la seva part en el lloc web, vostè podrà revisar tots els detalls associats al mateix (imports desglossats en tots els epígrafs necessaris – impostos, costos, de transport, selecció d’article, etc.), podent corregir el que consideri necessari.


Amb posterioritat a la confirmació no serà possible modificar ni anul·lar la comanda a través del lloc web. S’haurà de posar en contacte. Només podrà ser modificada o anul·lada si l’article no ha entrat en la fase d’expedició des dels nostres magatzems.

2.6. Moneda, impost i preu

D’acord amb la legislació vigent, tota compra realitzada en el nostre lloc web estarà subjecta a l’impost sobre el valor afegit. El tipus aplicable serà el legalment vigent en cada moment.


Tots els preus es mostren en euros i han de ser considerats com el preu final a pagar pel client (IVA i els altres impostos que pogués correspondre) despeses d’enviament a part.

2.7. Formes de pagament i seguretat (especificar les formes de pagament influïdes al lloc web)

Qualsevol comanda realitzada ha de ser abonada de forma immediata després de la confirmació de la comanda. Únicament es cursaran comandes de les quals s’hagi completat i verificat el pagament.

Targetes de crèdit: Accepta targetes VISA, VISA Electron, 4B i MasterCard. L’import de la comanda es carregarà a la targeta, de manera que haurà d’indicar el nom, la data de caducitat, així com el codi de seguretat CW2 (que es troba al revers de la seva targeta).

Aquestes dades no seran guardades o manipulades per nosaltres, seran registrades directament a la passarel·la de pagament de l’entitat financera corresponent, en aquest cas Redsys i Banc Sabadell. En cas que el càrrec no es pugui portar a terme finalment (per qualsevol causa), la comanda quedarà anul·lada automàticament.

2.8. Lliuraments: tipus, terminis i problemes

El lliurament es realitzarà a l’adreça sol·licitada per una empresa de transport urgent dins l’horari habitual, en un termini de lliurament entre 3 i 5 dies. Quan es realitzi l’enviament, rebrà un correu electrònic amb la confirmació de la teva comanda. En cas que 7 dies després de la recepció del correu electrònic de confirmació encara no hagis rebut el teu paquet, contacta amb el nostre Servei d’Atenció al Client a olilesargoles@gmail.com. També pots fer-ho a través del telèfon +34 699660750 de 09:00 a 13:00 i de 15:00 a 18:00 tots de dilluns a divendres.


Aquest termini pot augmentar en períodes de rebaixes, campanyes de Nadal o en el cas de gestions duaneres i altres circumstàncies derivades de (a títol informatiu únicament) la distància geogràfica, condicions climatològiques, guerres, vagues, qualsevol forma d’intervenció governamental, incompliments dels nostres proveïdors, etc. així com qualsevol altra imputable a l’operador logístic encarregat del lliurament del producte. No ens fem responsables dels possibles retards que puguin originar-se per qualsevol dels motius esmentats anteriorment.

Si, en el moment del lliurament l’embalatge de la comanda està danyat, haurà d’obrir el paquet en presència de l’operador logístic per verificar l’estat dels articles. Si s’observen danys els haurà de detallar a l’albarà de lliurament i posar-se en contacte. Repararem o substituirem sense cap cost per a vostè tots aquells articles que hagin estat danyats o perduts durant el transport, sempre i quan, ens notifiqui aquesta incidència el més aviat possible.

Un cop lliurada la comanda, passarà a formar part de la seva propietat i per tant, tots els danys que puguin originar seran de la seva responsabilitat.

2.9. Despeses de enviament (especificar les despeses d’enviament i si canvien en funció del destí)

Enviaments a Península (España y Portugal)

Les comandes d’import igual o superior a 50 €, les despeses de transport són gratuïts.

Les comandes d’import inferior a 50 € les despeses d’enviament seran de 5€.

Les despeses d’enviament les podrà veure detallades en el procés de compra.

Ceuta, Melilla, illes espanyoles/portugueses o un país de la Unió Europea que no sigui Espanya o Portugal consultar a través del formulari de contacte o enviant un correu a olilesargoles@gmail.com.

2.10. Política de devolució, desistiment, canvi i reemborsament.

Pot realitzar la devolució de la seva comanda en un termini de 14 dies naturals des de la data de recepció de la comanda.

Per a iniciar el tràmit de devolució de la comanda haurà d’enviar un correu electrònic aolilesargoles@gmail.com indicant el número de comanda i el producte a retornar. Li respondrem per correu electrònic dins dels següents 3 dies hàbils, amb les instruccions per a formalitzar la devolució.

Les despeses d’enviament de les devolucions seran assumits pel client amb un cost de 8€. La devolució de l’import s’efectuarà de la mateixa forma que va realitzar el pagament de la comanda.

Dret de desistiment

Per a exercir el dret de desistiment, el client disposa d’un termini de 14 dies naturals a comptar des de la data de recepció de la comanda.

Deurà vostè notificar-nos a JUDIT BOIRA SANMARTI, direcció C/ CREU, 18 – 43747 MIRAVET (TARRAGONA), Telf: 699660750, olilesargoles@gmail.com la seva decisió de desistir del contracte a través d’una declaració inequívoca (per exemple, una carta enviada per correu postal, fax o correu electrònic). Podrà utilitzar el model de formulari de desistiment que figura a continuació, encara que el seu ús no és obligatori.

Aquest formulari serà enviat a:


JUDIT BOIRA SANMARTI 

C/ CREU, 18 – 43747 MIRAVET (TARRAGONA) 

holilesargoles@gmail.com

Recomanem utilitzar el següent formulari on-line. L’ús d’aquest formulari no limita els drets de desistiment de l’Usuari.

Model de formulari de desistiment:

—————————————————

Formulari: 
Per la present comunico que desisteixo del meu contracte de venda contracto de venda del següent bé/prestació del següent servei: 

(*) Núm. de comanda: ___________________________________________________

(*) Nom de contacte: ____________________________________________________

(*) E-mail de contacte: ___________________________________________________

(*) Telèfon de contacte: __________________________________________________

(*) Direcció de l’usuari: __________________________________________________

(*) Descripció (indicar el/els producte/productes a retornar). _____________________

____________________________________________________________________________________________________________________________
(*) Data: _______________________

(*) Signatura del consumidor/usuari (només si el present formulari es presenta en paper):

________________________

(*) Caps obligatoris.

—————————————————

Per a fer efectiu el desistiment haurà de notificar-lo a JUDIT BOIRA SANMARTI enviant un correu electrònic a olilesargoles@gmail.com.

Per a complir el termini de desistiment, n’hi ha prou que la comunicació relativa a l’exercici per la seva part d’aquest dret sigui enviada abans que venci el termini corresponent.

Aquest dret és limitat i no inclou la possibilitat de desistir en les situacions següents:

  • Els béns que hagin estat usats o danyats.
  • Els béns que puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa.
  • Els béns confeccionats conforme les especificacions del consumidor i usuari o clarament personalitzats.
  • Els béns precintats que no siguin aptes per a ser retornats per raons de protecció de la salut o higiene i que hagin estat desprecintats després del lliurament.

Només s’admetrà la devolució d’aquells productes que es trobin en perfectes condicions i s’han de tornar correctament protegits, en el seu embalatge d’origen, en perfecte estat, sense desprecintar, sense signes que hagin estat oberts, amb tots els accessoris i la factura.


Un cop rebuts els productes, si fos detectat qualsevol tipus de manipulació, desperfecte o signe que fes suposar que el producte hagi estat obert, modificat, alterat o hi hagi risc d’això, el producte en qüestió serà retornat immediatament al client mitjançant l’enviament postal contra reemborsament, assumint l’usuari les despeses d’enviament.


El dret de desistiment requereix que l’usuari remeti el producte tal com va ser rebut, sense utilitzar i amb el seu embalatge original, de tal manera que no sigui possible el seu deteriorament durant el transport, assumint el client els possibles danys durant el mateix i les responsabilitats derivades.

Un cop examinats i verificats els articles, JUDIT BOIRA SANMARTI procedirà a la devolució de l’import de la mateixa forma que va realitzar el pagament en un termini no superior a 14 dies a partir de la data de recepció dels productes.

Les devolucions seran tramitades en dies laborals, de dilluns a divendres. Les devolucions realitzades en festius nacionals, autonòmics i locals es gestionaran l’endemà del festiu en qüestió.

  • NUL·LITAT PARCIAL

Si qualsevol part d’aquestes condicions de serveis fóra contrària a dret i, per tant, invàlida, això no afectarà les altres disposicions conformes a dret. Les parts es comprometen a renegociar aquells punts de les condicions de servei que resulten nuls i a incorporar-los a la resta de les condicions de servei.

  • MODIFICACIÓ DE LES CONDICIONS GENERALS DE VENDA

JUDIT BOIRA SANMARTI es reserva el dret a modificar les condicions generals de venda sense previ avís, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que presentin a través del mateix com la forma en què aquests semblin presentats o localitzats en els seus servidors.

Aquests canvis han de ser acceptats per l’usuari cada vegada que faci efectiva una compra a través del web.

Els clients que no estiguin conformes amb les modificacions de les condicions generals, hauran de notificar i, a partir de la data en la qual la nova versió entrés en vigor, s’han de deixar d’utilitzar els serveis web.


En el cas que alguns dels termes de les condicions generals de venda siguin declarats integrals o no oposables per una decisió judicial, la resta de disposicions mantindran la seva vigència.

  • LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Aquest lloc està situat i és operador d’Espanya. Totes les qüestions relatives a aquest lloc es regeixen per les lleis espanyoles i es sotmeten a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals competents d’Espanya, sense que siguin aplicables els principis sobre conflictes de lleis.


En aquells casos en què el client no tingui la condició de consumidor o usuari, o que tingui domicili fora d’Espanya, se sotmetrà als Jutjats i Tribunals de Tarragona, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre.

Si l’usuari decideix utilitzar o consultar aquest lloc fora d’Espanya, haurà de tenir present que ho fa per pròpia iniciativa, i que és responsable del compliment de les lleis pertinents.

El present contracte entrarà en vigor i tindrà plens efectes des del moment en què es produeixi l’acceptació del client o usuari.

El present contracte, i, per tant, les condicions generals que incorpora, justament amb els annexos (d’existir), a més de ser llegits en aquest lloc web, poden emmagatzemar-se, arxivar-se i reproduir-se per mitjans electrònics o informàtics habituals.

  • QUEJAS Y RECLAMACIONES

L’Usuari pot fer arribar a JUDIT BOIRA SANMARTI les seves queixes, reclamacions o un altre comentari que desitgi realitzar a través de les dades de contacte que es faciliten al principi d’aquestes Condicions (Informació General). A més, JUDIT BOIRA SANMARTI disposa de fulles oficials de reclamació a la disposició dels consumidors i usuaris, i que aquests poden sol·licitar a JUDIT BOIRA SANMARTI en qualsevol moment, utilitzant les dades de contacte que es faciliten al principi d’aquestes Condicions (Informació General). Així mateix, si de la celebració d’aquest contracte de compra entre JUDIT BOIRA SANMARTI i l’Usuari emanés una controvèrsia, l’Usuari com a consumidor pot sol·licitar una solució extrajudicial de controvèrsies, d’acord amb el Reglament UE Núm. 524/2013 del Parlament Europeu i del Consell, de 21 de maig de 2013, sobre resolució de litigis en línia en matèria de consum. Pot accedir a aquest mètode a través del lloc web: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.